Υποστηρίξτε μας

Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση ΗΧΩ ΚΑΡΔΙΑΣ, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού έργου που επιτελεί, σχεδιάζει και εκπονεί προγράμματα στήριξης, περίθαλψης καθώς και εκπαίδευσης συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη βοήθειας, σε διάφορες χώρες του κόσμου. Η ΗΧΩ ΚΑΡΔΙΑΣ είναι μέλος της Ομοσπονδίας Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων καθώς επίσης και της Υπηρεσίας Διακρατικής Ανάπτυξης και Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) του Υπουργείου Εξωτερικών.

Η κάθε δράση της ΗΧΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, σχεδιάζεται, χρηματοδοτείται και εκτελείται, αυστηρά από εθελοντές και σε συνθήκες πλήρους διαφάνειας, σεβόμενη το νομικό καθεστώς της κάθε χώρας όπου εφαρμόζεται. Είναι δε ανοικτή σε κάθε έλεγχο από οποιονδήποτε εμπλεκόμενο φορέα σε οποιαδήποτε φάση της. Στο τέλος του κάθε οικονομικού έτους, η αναλυτική Χρήση της εταιρείας ανακοινώνεται και διανέμεται σε όλα τα μέλη και ο καθένας έχει τη  δυνατότητα να ελέγξει πού πώς και πότε διατέθηκαν τα όποια ποσά.

Στο πλαίσιο των παραπάνω και με δεδομένη την κοινωνική σας ευαισθησία, η ΗΧΩ ΚΑΡΔΙΑΣ ζητάει και την δική σας βοήθεια με όποιο τρόπο εσείς κρίνετε καταλληλότερο και με σκοπό να διευρυνθεί το έργο μας που δεν είναι άλλο παρά η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος και θρησκείας καθώς και η ανακούφιση των πασχόντων, μια που όλοι σ’ αυτόν τον πλανήτη έχουμε το δικαίωμα αλλά και τη δυνατότητα για μια καλύτερη Ζωή…

Η ΗΧΩ ΚΑΡΔΙΑΣ είναι Αστική μη-Κερδοσκοπική Εταιρεία (με αριθμό Απόφασης Πρωτοδικείου Αθηνών 15282 / 27-11-03), είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο της Υ.Δ.Α.Σ. του Υπουργείου Εξωτερικών (με Αριθμό Μητρώου 310) και είναι μέλος της Ομοσπονδίας Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Τα μέλη καταβάλλουν ετήσια συνδρομή και έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν μέρος σε όλες τις δράσεις και τις ανθρωπιστικές δραστηριότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην Γραμματεία στον αριθμό 210-8228254 καθημερινά 17.00-19.00 πλην Σαββάτου και Κυριακής.

Για την καταβολή συνδρομών των μελών και για την εισφορά φίλων αποκλειστικά για το Ανθρωπιστικό Έργο:

Εθνική Τράπεζα: 10848023304
ΙΒΑΝ: GR8801101080000010848023304
SWIFT CODE: ETHNGRAA

 width=

Παρακαλώ εισάγετε μια λέξη για εύρεση
Επιλέξτε ένα από τα παραπάνω εικονίδια για να μεταφερθείτε στην αντίστοιχη σελίδα μας στα social media
Ταχυδρομική Διεύθυνση
Λεκανίδη 12 & Γρηγ. Λαμπράκη ΑΘΗΝΑ, 17343
Tηλ / Fax: 210 82 28 254
Στάση μετρό "Άγιος Δημήτριος"
e-mail: info@echoesofheart.org
Η Γραμματεία λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες : 17:00 – 19:00.

Back to Top