Ομάδα Αλληλοβοήθειας

Η ομάδα Αλληλοβοήθειας στηρίζει οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και προσωπικές δυσκολίες.

Η στήριξη που προσφέρουμε είναι είτε υλική (τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης) είτε σε μορφή υπηρεσίας σε ανθρώπους που δεν είναι σε θέση να το πράξουν οι ίδιοι για τον εαυτό τους.

Με την βοήθεια όλων η ομάδα Αλληβοήθειας στηρίζει και στηρίζεται και μας μαθαίνει πολλά: να συνυπάρχουμε, να καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο και να προχωράμε.

Δυο λόγια, απόσταγμα εμπειρίας μια εθελόντριας της ομάδας:

«Νιώθω ευγνωμοσύνη για εσάς που μας εμπιστεύεστε και ζητάτε τη βοήθειά μας. Χάρη σ’ εσάς δημιουργήσαμε μια ομάδα που μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε όλες τις δυσκολίες που έχουμε με τη συνύπαρξη και συγχρόνως με τον ίδιο μας τον εαυτό.

Μας δίνετε μια ευκαιρία να λύσουμε τα προβλήματά μας και να προχωρήσουμε. Αυτό είναι για μένα μια μεγάλη εμπειρία Αλληλοβοήθειας όπου ο ένας βοηθάει τον άλλο με διαφορετικούς τρόπους.

Νιώθω πλούσια από όσα έχουμε ζήσει και σας ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου»

 

Δυο λόγια ευγνωμοσύνης προς όλους μας από μια φίλη μας:

« Μέσα σε ένα Ευχαριστώ είναι αδύνατον να μπορέσω να κλείσω όλα όσα κάνετε για μένα, ούτε φτάνουν λίγες λέξεις για να περιγράψω το καλό που παίρνω από εσάς…

Η βοήθειά σας, η παρουσία σας, τον ενδιαφέρον σας είναι για μένα το χέρι που με κρατάει στις δύσκολες στιγμές που περνώ…

Χωρίς τη δική σας βοήθεια δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω. Χαίρομαι που έχω μια δεύτερη οικογένεια …εσάς! Με κάνετε να νοιώθω ευλογημένη.

Με κάνατε να δω για μια στιγμή μέσα από τα δικά σας μάτια. Με κάνατε να θέλω να μην επιτρέψω ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ στον εαυτό μου να αρρωστήσει. Με την καρδιά γεμάτη συναισθήματα και δάκρυα στα μάτια, σε όλους εσάς, και στον καθένα χωριστά μια τεράστια αγκαλιά αγάπης και ευγνωμοσύνης!»

 

Ευχαριστούμε όλους εσάς που στηρίζετε την προσπάθειά μας. Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μπορείτε να καλέσετε τη Γραμματεία της Ηχούς.

Παρακαλώ εισάγετε μια λέξη για εύρεση
Επιλέξτε ένα από τα παραπάνω εικονίδια για να μεταφερθείτε στην αντίστοιχη σελίδα μας στα social media
Ταχυδρομική Διεύθυνση
Λεκανίδη 12 & Γρηγ. Λαμπράκη ΑΘΗΝΑ, 17343
Tηλ / Fax: 210 82 28 254
Στάση μετρό "Άγιος Δημήτριος"
e-mail: info@echoesofheart.org
Η Γραμματεία λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες : 17:00 – 19:00.

Back to Top